1
Evropske lige

FOTO: Twitter

RAZLUPAO JE SVLAČIONICU I OTIŠAO BEZ POZDRAVA: Ronaldo nastavlja sa ispadima, iz kluba ga opravdavaju!

Objavljeno: 12.04.21 u 23:15

Ponovo je Portugalac bio besan.

Fudbaleri Juventusa su savladali Đenovu rezultatom 3:1. Kako prenose italijanski mediji, nakon utakmice, Kristijano Ronaldo je pravio scene u svlačionici.

On je naime, udarao pesnicom u zid, bacao dres svog kluba na pod i na kraju otišao bez pozdrava sa ostalim saigračima. Kao razlog za ove poteze navodi se to što se njegovo ime nije našlo u listi strelaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

U Juventusu nisu hteli da prave skandal od svega i pokušali su da opravdaju Ronalda. Trener ekipe Andrea Pirlo, rekao je kako je to samo njegova želja za golovima.

Normalno je to, jer je želeo da postigne gol, pogotovo kada se utakmica zakomplikovala. On je šampion i uvek želi da ostavi svoj trag, počeo je šef stručnog štaba.

Potom je dodao i da ne veruje da će klub kazniti svog najboljeg igrača.

Ne verujem. Bio je uznemiren, kao što se to dešava i drugim igračima. Utakmica se završila i normalno je što je bio nervozan. Ne verujem da će ga kazniti ni klub, ni trener, zaključio je Pirlo.

0
0

1 Komentara

  1. E moj Juve…šta si ti sebi dozvolio…Kako mogu biti tako ljigavi, Pirlo mi je pao u očima skroz…Kažnjava Dibalu, bez potrebe, dečko ubedljivo najbolji u Juveu. A onda ovog kompleksaša ne? Zašto? Ne sme da se zameri njemu i upravi? I uprava takođe sramotna, kako se ponaša i zaslužili smo da izgubimo skudeto i sve, kada takvi vode klub. Marota je bio doktor za ovog Paratićija. Dokaz još jednom koliko ne vaze pravila za sve ista, Juventus gubi svoj identitet, sve više…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter