AstraZeneka imala "veoma uspešan" sastanak sa Evropskom komisijom o isporuci vakcina

AstraZeneka je prošle nedelje imala veoma uspešan sastanak sa Evropskom komisijom, saopštila je ta anglo-švedska kompanija nakon što je italijanski list "Korijere dela Sera" preneo da ona nije odgovorila na pismo Evropske unije o žalbi zbog vakcina protiv kovid-19 u roku od 20 dana.
AstraZeneka imala "veoma uspešan" sastanak sa Evropskom komisijom o isporuci vakcina
Foto: 021.rs
"Možemo potvrditi da smo Komisiji odgovorili u potrebnom vremenskom okviru mehanizma za rešavanje sporova i da je naš tim imao veoma uspešan sastanak sa Komisijom prošle nedelje", rekao je direktor globalnih odnosa s medijima AstraZeneke Matju Kent, javlja Rojters.
 
Do nesuglasica između država članica Evropske unije i farmaceutske kompanije došlo je nakon što je AstraZeneka isporučila manje vakcina nego što je naznačeno u prvobitnom sporazumu sa EU.
 
Italijanski list je danas objavio da AstraZeneka još uvek nije reagovala na pismo koje je Komisija poslala 19. u kojem se žalila na isporuke vakcina protiv kovida 19.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet