Prinsov album "Welcome 2 America" najavljen za jul

Iz zadužbine američkog muzičara Prinsa, najavljen je novi album pod nazivom "Welcome 2 America", koji treba da bude objavljen u julu.
"Album snimljen 2010. godine dokumentuje umetnikove brige, nade i vizije o promenama u društvu, nagoveštavajući doba političke podele, dezinformacija i ponovne borbe za rasnu pravdu", najavljeno je iz zadužbine. 
 
Izdavači dodaju da će na albumu biti i pesama koje do sada javnost nikada nije imala prilike da čuje.
 
Album ima 12 pesama, biće objavljen 30. jula, a izdavač je "Legacy Recordings".
 
U najavi na Tviteru stoji da je album "zagonetan i pronicljiv" i da će imati i posebno izdanje koje uključuje prethodno neobjavljeni studijski album i ceo koncert muzičara iz 2011. godine.
 
Na albumu se nalaze numere sa naslovima kao što su "Ustani i budi jak", "Ista stranica, druga knjiga", "Jednog dana svi ćemo biti slobodni". 
 
 
Prins je preminuo u 58. godini usled predoziranja fentanilom na svom imanju u predgrađu Mineapolisa u aprilu 2016. godine.
 
Ubrzo nakon njegove smrti, kompanija odgovorna za njegovu zaostavštinu, otvorila je arhiv muzičara, koji je sadržao veliki broj neobjavljenih pesama.
  • pera

    12.04.2021 14:02
    ..
    A onda ce u sklopu promo turneje da dodje i na Egzit. Dzaba mu sto je mrtav, kad ima ugovor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika