Ex -Yu

Stravičan udes u Nišu: Golf udario supružnike na pješačkom prelazu

Stravičan udes u Nišu: Golf udario supružnike na pješačkom prelazu
Foto: Wikimedia Commons / Ilustracija | Stravičan udes u Nišu: Golf udario supružnike na pješačkom prelazu

Muškarac Lj.N. (80) i njegova supruga D.A. (75) teško su povrijeđeni danas oko 14.30 sati u saobraćajnoj nesreći na Vizantijskom Bulevaru u Nišu dok su prelazili most na Gabrovačkoj reci i to na pješačkom prelazu.

Pješake je oborilo vozilo golf 4 niških tablica kojim je upravljala pedesettrogodišnja Nišlijka. Od siline udarca, bračni par je odbačen nekoliko metara od pješačkog prelaza.

Strašne slike na mjestu događaja svjedoče da su oboje dobili strašne povrede, vozilu koje ih je udarilo otpala je registarska tablica, pored lokve krvi ostala je kapa, naočare i patika jednog od pješaka, dok se obuća drugog našla iza vozila koje ih je udarilo. Takođe, na mjestu nesreće su nađena i pijačna kolica.

Kako javljau mediji u Srbiji, pešake je udarilo vozilo koje se kretalo iz pravca tržnog centra ka Bulevaru Nemanjića. Uplakanu ženu koja je vozila golf policija je pokušavala da smiri kako bi saznali kako je došlo do udesa. Ona je kazala da je bila sama u automobilu i neprestano ponavljala da strahuje za njihove živote, i kako će reagovati rodbina povrijeđenih pješaka.

Kako je portalu "Telegraf.rs" potvrđeno u Zavodu za urgentnu medicinu, povrijeđeni ljudi su prebačeni na reanimaciju u Univerzitetski klinički centar.

"Muškarac je zadobio povredu poglavine, bio je bez svesti, u komatoznom stanju. Žena je takođe imala povrede glave, ali je bila svesna. Hitno smo ih prebacili na reanimaciju", saopštio je Dragiša Aleksić, načelnik pete operativne smjene Zavoda za urgentnu medicinu Niš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije