Bogatom Amerikancu koji je organizovao GOLIŠAVO FOTOGRAFISANJE NA BALKONU preti ZATVOR, ukrajinske manekenke čekaju DEPORTACIJU
Foto: Profimedia

skandalozno snimanje

Bogatom Amerikancu koji je organizovao GOLIŠAVO FOTOGRAFISANJE NA BALKONU preti ZATVOR, ukrajinske manekenke čekaju DEPORTACIJU

Planeta -

Bogati Amerikanac koji je organizovao skandalozno fotografisanje nagih manekenki na balkonu jedne zgrade u Dubaiju, mogao bi da dobije 18 meseci zatvora u Ujedinjenim Arapskim Emiratima dok manekenke koje su se fotografisale, mahom Ukrajinke, i dalje čekaju deportaciju.

Vitali Grečin, 41-godišnji Ukrajinac sa američkim pasošem trenutno je u pritvoru, iako su mediji ranije preneli da je napustio UAE, prenose kijevski mediji.

U međuvremenu, njegov luksuzni stan u glavnom gradu Ukrajine je policija pretražila pod sumnjom da je reč o studiju za snimanje porno filmova.

Ukrajinski mediji prenose da se deportacija 11 manekenki očekuje uskoro, ali se tačan datum još ne zna.

Prema šerijatskom zakonu koji je na snazi u UAE, Ukrajinke su mogle da završe šest meseci u zatvoru zbog vređanja javnog morala, pa je deportacija nešto lakša kazna. Dvanaesta manekenka bolesna je od korone i njen odlazak iz zemlje je odložen.

Šef jedne ruske IT kompanije Aleksej Kontsov, 33, koji je takođe učestvovao u foto seansi na balkonu i dalje je u pritvoru u Dubaiju.

Osam Ukrajinki koje su već otišle kući nisu želele da pričaju sa medijima o snimanju koje je izazvalo međunarodni incident.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja