Foto: Reuters
Foto: Reuters

AZIJA: Mulić dao dva gola, a Jokanova Garafa pet komada

Vreme čitanja: 3min | sub. 10.04.21. | 23:25

Pregled današnjih utakmica sa azijskog kontinenta...

MANAMA KLUB - AL AHLI MANAMA 0:2 (0:1)

Izabrane vesti

(Fudbal, Bahrein 1)

Al Ahli je izašao kao bolji u ovom susretu i to može se reći prilično sigurno. Najvažnije je gostima bilo da postignu barem jedan gol u prvom poluvremenu i to su uspeli u 40. minutu. Sve do samog kraja delovalo je da će tako i ostati, ali je Al Ahli Manama potvrdio pobedu u 91. minutu. Ako ste igrali dvojku, niste zažalili.

SONGNAM - KVANGDŽU 2:0 (1:0)

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Odlična utakmica za Fejsala Mulića, ali u isto vreme i malo problematična. Sjajni napadač postigao je dva gola i time odveo Songnam do pobede. Prvo je strelac bio u 15. minutu utakmice, a onda je u 55, dao drugi, da bi u istom minutu dobio i drugi žuti karton i time završio utakmicu. Ali, posao je odradio uspešno pre toga.

KIMČON SANGMU - BUČON 1:0 (0:0)

(Fudbal, Južna Koreja 2)

Uh, ovo je bilo jako teško za ispratiti ako ste igrali keca jer je Kimčon čekao nadoknadu vremena da reši sve i dođe do tri boda. Nije bilo golova posle 45 minuta, a u nastavku meča su oba tima napravili promene kako bi probali da donesu promenu i na semafor. To je pošlo za rukom domaćem sastavu. Kang Ji Hun je pogodio u 95. minutu za pobedu Kimčona.

AL ARABI - AL SAILIJA 3:1 (2:1)

(Fudbal, Katar 1)

Jako dobra utakmica Al Arabija, a svakako ovaj tim mora najviše da se zahvali Mohamadiju koji je razbio protivnika. Sjajni fudbaler postigao je het-trik. Prvi gol Mohamadi dao je u 10. minutu sa bele tačke, a onda još jedan u 27. iz igre. Al Sailija je uspela do kraja poluvremena da smanji razliku, ali je Mohamadi u 81. minutu postavio konačnih 3:1.

UM SALAL - AL GARAFA 1:5 (1:1)

(Fudbal, Katar 1)

Zanimljivo je da je Slala poveo golom u 15. minutu, a onda je usledila petarda Garafe. Prvo je Ko Čeol izjednačio, a onda je u nastavku usledila kanonada ekipe Slaviše Jokanovića. Povela je Garafa golom Al Jahrija, potom su strelci bili Alganehi, Kođija i na kraju Gedijura za potpuni slob Salala. Pet golova Garafe u gostima, impresivna partija.

DŽOHOR - PETALING DŽAJA 3:0 (3:0)

(Fudbal, Malezija 1)

Džohor je bukvalno samleo protivnika. I to od prvog minuta. Bukvalno od prvog minuta. Kabrera je pogodio u 1. minutu i tako načeo Petaling, a onda već do kraja prvog poluvremena dao još dva gola. Prvo je Bergson pogodio u 20. minutu, a onda je u 30. minutu postavio konačnih 3:0. Dakle, posle pola sata je sve bilo rešeno.

AL BATIN - AL ŠABAB 1:4 (1:3)

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Sreća Al Šababa je što u svom timu ima Banegu. Ovaj sjajni fudbaler prvo je postigao gol u 7. minutu iz penala i time najavio propast Al Batina. Domaćin je čak uspeo da izjednači u 28. minutu, a onda je Al Šabab u nastavku potpuno slomio protivnika. Banega je prvo asistirao do Guanke u 41. minutu, pa onda postigao gol u 45. na asistenciju Gunake, da bi u 49. opet Banega proigrao Gunaku. Sjajna saradnja dvojice igrača.


tagovi

Slaviša Jokanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara