Brnabić: Vakcinisano 30 odsto punoletnih građana Srbije

Danas je pređena brojka od 30 odsto punoletnih osoba u Srbiji koje su vakcinisane i danas je prvi dan posle dugo vremena da ima više otpusta nego prijema u kovid bolnicama, rekla je za RTS premijerka Ana Brnabić.
Brnabić: Vakcinisano 30 odsto punoletnih građana Srbije
Foto: 021.rs
"Zahvaljujući vakcinaciji i merama, vidi se stabilizacija", rekla je premijerka.
 
Govoreći o vakcinaciji građana iz regiona, Ana Brnabić je rekla da ta akcija nije potpuno prekinuta i da je juče upućeno 10.000 doza "AstraZeneka" vakcine kao pomoć kantonu Sarajevo.
 
"Ali sada nam je potpuni fokus na našim građanima", rekla je premijerka i dodala da oni dolaze i iz dijaspore i regiona.
 
Navela je da će u ponedeljak biti otvoreni tržni centri i da se nada da će od 19. aprila deca ponovo ići u škole. 
 
Kako je rekla, nada se da će tokom nedelje biti doneta odluka o otvaranju ugostiteljskih objekata u zatvorenom prostoru.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija