U ustanovama socijalne zaštite zaraženo 259 korisnika

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih u Srbiji kovid infekcija je trenutno potvrđena kod 259 korisnika i 303 zaposlena, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.
U ustanovama socijalne zaštite zaraženo 259 korisnika
Foto: Pixabay
Izlečeno je 5.549 korisnika tih ustanova i 2.659 zaposlenih.
 
Rešenjem o suspenziji licence, beogradski Dom za smeštaj odraslih i starijih "Doživeti stotu" i Dom za smeštaj odraslih i starijih "Stara pruga" u Umci trenutno ne pružaju uslugu smeštaja.
 
Ministarstvo za rad i socijalna pitanja donelo je rešenja o zabrani rada beogradskog Doma za smeštaj odraslih i starijih "Nada" i Doma za smeštaj odraslih i starijih "Radost" u Negotinu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.