Foto: Reuters
Foto: Reuters

Miler posle Pari Sen Žermena: Ako budemo ovakvi u revanšu, idemo u polufinale

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.04.21. | 01:03

"Manjkalo je ubilačkog instinkta"

Bajern je večeras ozbiljno nadigrao Pari Sen Žermen. Uputio je 31 udarac ka golu naspram protivnikovih šest, ali je na kraju zbog loše realizacije kojoj je ozbiljno kumovao Kejlor Navas, ipak poražen. Da Hansi Flik na raspolaganju imao Roberta Levandovskog ili Serža Gnabrija, možda bi se druga pesma pevala u Minhenu, ali Bavarcima se na konto same igre, ne može mnogo toga zameriti.

Izabrane vesti

“Da smo pokazali nešto više ubilačkog instinkta, drugačije bi se pričalo o ovoj utakmici”, reako je strelac drugog gola za Bajern Tomas Miler i odmah dodao: “Ako budemo ovako odigrali u revanšu, imaćemo gomilu šansi i u Parizu i iskoristićemo ih za plasman u polufinale. Posle ovakve utakmice, misli su nam još usmerenije na kavalitetan revanš i prolaz dalje.”

Dok je Bajern trošio šanse, gigant iz francuske prestonice je svoje uredno pretvarao u golove, a Kilijan Mbape po ko zna koji put pokazao da će harati evropskim fudbalom u narednoj deceniji.

“Protivnik je postigao tri gola iz svega nekoliko prilika, ali način na koji smo mi igrali je impresivan. Sa šansama koje smo imali mogli smo da primimo tri gola i na kraju ipak imamo pozitivan rezultat. Naravno, u pogledu efikasnosti nismo zadovoljili, ali sam izuzetno zadovoljan igrom”, rekao je šef stručnkog štaba minhenskog velikana kojem je ovo bio prvi poraz na klupi Bajerna posle 17 utkamica u ligi šampiona (15 pobeda i remi).

Posle izostanaka Levandovskog i Gnabrija, Hansi Flik od večeras ima još dve glavobolje sa povređenim igračima – Leona Gorecku i Niklasa Zilea.

“Obojicu muče povrede mišića”, kratko je zaključio Flik.

 


tagovi

Bajern MinhenTomas MilerPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

Bajern
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara