FOTO: Deset fotografija koje su obeležile dan

Ovo su neke od fotografija događaja u svetu i kod nas koje su obeležile ovaj dan, 7. april.
FOTO: Deset fotografija koje su obeležile dan
Foto: FoNet
Britanski premijer Boris Džonson posetio je zabavni park u Peranportu, uoči postepenog ublažavanja ograničenja zbog korona virusa.
 
Najmanje 20 osoba je stradalo u sudaru dva autobusa na autoputu kod Mombase u Keniji.
 
 
Održana je aukcija u Ženevi - ovo su dragulji koji su pripadali Napoleonovoj usvojenoj ćerki u kući Kristi u Amsterdamu.
 
 
U Mjanmaru je održan novi protest protiv vojnog puča.
 
 
U Londonu se vlasnici pabova pripremaju za otvaranje, posle ublažavanja mera.
 
 
Studenti ETF-a u Beogradu Pavle Šoškić, Nikola Maksić, Marko Skakun i Đorđe Marjanović, članovi tima Tarabići su za samo 24 sata, koristeći trenutne vrednosti zagađenja i aktuelne meteo podatke koji dolaze iz lokalnih mernih stanica, napravili aplikaciju koja predviđa zagađenje vazduha i do 10 dana.
 
 
U Velikoj Britaniji je napravljen memorijalni zid sa iscrtanim srcima posvećen žrtvama korone.
 
 
Ruski patrijarh Kiril pustio je golubove ispred crkve Svetog spasa, uoči Uskrsa.
 
 
Medicinske sestre u Brazilu na Svetski dan zdravlja pustile su balone kao simbole života.
 
 
Udruženje radnika na internetu (frilenseri), nezadovoljno predloženim modelom oporezivanja prihoda koji je ponudila Vlada Srbije, započelo je večeras ispred Skupštine Srbije protest koji će trajati do 10. aprila
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".