Sreda, 07.04.2021.

09:07

O otvaranju tržnih centara možda krajem nedelje?

Očekujem odluku o otvaranju tržnih centara krajem ove nedelje, a da do kraja juna počnemo planiranje događaja koji će oživeti Beograd, kaže Goran Vesić.

Izvor: Tanjug

O otvaranju tržnih centara možda krajem nedelje?
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/bs

On je naglasio da je u Beogradu više od 36 odsto revakcinisanih građana, što je veliki uspeh.

"Insistiramo na tome da naš model mora da bude prilagođen našoj situaciji, a ona je mnogo bolja nego u drugim evropskim zemljama. Mi smo uspešniji od Nemačke, Italije, Francuske. Imamo manje zaraženih i više vakcinisanih i ja očekujem da ćemo krejam ove nedelje doneti odluku da se otvore i tržni centri", rekao je Vesić gostujući na televiziji Pink.

Dr Predrag Kon je rekao da ne smemo da postanemo žrtve nestrpljenja, jer i dalje imamo veliki broj zaraženih ljudi, i pacijenata u bolnicama i da se pre popuštanja mera mora videti jasno da je veći otpust sa bolničkog lečenja od prijema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: