Barselona (©Reuters)
Barselona (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Barsa spremila vatromet, Sporting jezdi ka tituli, Zenit na testu

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.04.21. | 11:14

Pročitajte nekoliko predloga za 5. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 22:00
Moreirense - Sporting
ID: 5501180

Dvojka koja prosto mora da se odigra. Hitaju Lavovi ka tituli prvaka Portugalije, imaju sedam bodova više od Porta sa utakmicom manje i deluju zaista nezaustavljivo. Ruben Amorim je opravdao svih deset miliona evra koliko je uprava Sportinga dala Bragi za njega. Moreirense igra promenljivo, još mu kod kuće ne ide, nije pobedio u šest poslednjih utakmica...


Konačan ishod

Tip: 2 (1.47)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 13:30
Middlesbrou. - Watford
ID: 5500812

Na poslednjih 11 utakmica u Čempionšipu Votford ima skor od deset pobeda i jednog poraza! Čvrsto drži drugu poziciju i deluje kao nemoguća misija da ga iko prestigne u ovih pet-šest kola do kraja. Pobeda danas na Riversajdu bi rešila sve dileme oko toga ko će zajedno sa Noričem igrati naredne sezone u Premijer ligi.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Za izbegavanje
ENGLESKA 1 | 21:15
Wolverhampton - West Ham
ID: 5500797

Kolo puno preokreta se privodi kraju u Premijer ligi. Bilo je iznenađenja, bilo je neverovatnih obrta. Vulvsi u seriji od četiri utakmice bez pobede dočekuju Čekićare, kojima su tri boda preko potrebna da bi nastavili ravnopravnu trku za Evropu. Zanimljivo je da na sedam poslednjih duela ova dva tima nije bilo “iksa”, već je četiri puta slavio Vulverhempton, tri puta Vest Hem. I nijednom na tih sedam mečeva nije došlo “gol gol”, uvek je poraženi završavao sa nulom.


Konačan ishod

Tip: X (2.9)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Barcelona - Valladolid
ID: 5501291

Zicer kakav Barselona ne sme da propusti! Poklon joj je stigao sinoć iz Sevilje, Atletiko je izgubio, pa ako Kumanov tim pobedi Valjadolid, prići će lideru na bod zaostatka. Barsa nema opterećenje Lige šampiona, potpuno je fokusirana na osvajanje titule, pa se u takvim okolnostima Ljubičastima loše piše na Nou Kampu.


Ukupno golova

Tip: 4+ (1.73)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 | 19:30
Cluj - Dinamo Buc.
ID: 5501208

Apsolutno sve je na strani Kluža. Jeste mu FCSB oteo prvo mesto u međusobnom duelu, ali ako bi danas pobedili Železničari bi bili na bod zaostatka što se u rumunskom prvenstvu lako okrene. Dinamo je u potpunom rasulu, osam kola ne zna za pobedu i samo nekim čudnim spletom okolnosti može da izbegne poraz u Klužu. Na sedam poslednjih međusobnih susreta Dinamo je uspeo da osvoji samo jedan bod i da postigne samo jedan gol.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 19:00
Everton - Crystal Pal.
ID: 5500796

Činjenica je da ni Everton ni Palas nisu u nekoj formi, čak tim Karla Ančelotija ima tri uzastopna poraza na dva fronta. A, upravo je italijanski stručnjak juče rekao da je njegovom timu potrebno šest pobeda da obezbedi evropsku vizu. Prva prilika je danas, pošto na Gudison stiže redovna mušterija. Naime, Karamele su u seriju od 12 utakmica bez poraza od Palasa: imaju šest pobeda i šest remija. Protivnik kakav se samo poželeti može.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 18:00
Zenit - Khimki
ID: 5501228

Himki je tim koji deset uzastopnih utakmica ne zna za poraz u prvenstvu Rusije! I očekuje se da namuči šampiona i lidera prvenstva, koji igra sve bolje kako se bliži kraj, ali mu je odbrana i dalje porozna, redovno prima makar po gol. Isprsiće se Himki ispred Zenita, nema razloga da bude drugačije, pa valja probati igru da oba tima daju makar po gol.


Oba tima daju gol

Tip: gg (2.05)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 18:00
Fenerbahce - Denizlispor
ID: 5501315

Posustao je Fener u šampionskoj trci, a najviše zbog očajnih rezultata kod kuće. Četiri prvenstvene i jednu Kup utakmicu zaredom plavo-žuti nisu dobiloi na svom terenu! Danas im u goste dolazi najslabiji tim lige, koji ima pet vezanih poraza na strani, a 360 minuta nije postigao ni gol. Niko ne bi smeo da stavi ruku u vatru da će Fener da dobije ovaj meč, ali može se probati na malo golova, jer ekipa iz Istanbula od 25. januara nije dala više od jednog pogotka kod kuće.


Ukupno golova

Tip: 0-3 (1.51)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara