Sreda, 31.03.2021.

12:45

Podignuta optužnica za silovanje mladića u Beloj Crkvi

Više javno tužilaštvo u Pančevu podiglo je optužnicu protiv N. M. (22) iz okoline Pančeva i M. N. (22) iz Bele Crkve.

Izvor: Tanjug

Podignuta optužnica za silovanje mladića u Beloj Crkvi
Ilustracija: Depositphotos/ Kuzmafoto

Ona ih tereti da su u noći između 28. i 29. septembra prošle godine silovali i maltretirali 19-godišnjeg mladića iz Bele Crkve, nakon čega su ga opljačkali.

Obojica se optužnicom terete za krivična dela silovanje (za koje je zaprećena kazna zatovra od pet do 15 godina) i razbojništvo (za koje im preti zatvorska kazna od dve do 10 godina), navodi se u informaciji tužilaštva dostalvjenoj Tanjugu.

Okrivljenima se stavlja na teret da su u večeri između 28. i 29. septembra prošle godine u Beloj Crkvi na naročito svirep i ponižavajući način silom i pretnjom prinudili oštećenog mladića na polne odnose, kome su tom prilikom naneli i teške telesne povrede, navodi tužilaštvo.

Takođe su mu silom i pretnjom oduzeli farmerke i mobilni telefon u nameri da sebi pribave protivpravnu imovinaku korist.

Optužnica je predata Višem sudu u Pančevu početkom marta i trenutno je u postupku ispitivanja, te još uvek nije potvrđena.

N. M. i M. N. je produžen pritvor zbog opasnosti da će u kratkom roku ponoviti krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: