Preminuo osamdesetšestogodišnjak iz Lebana koji je ranio provalnika pre deset dana

Osamdesetšestogodišnji Milutin Cvetković koji je u samoodbrani pucao u naoružanog provalnika, preminuo je jutros oko pet časova u svom domu u Lebanu.
  Preminuo osamdesetšestogodišnjak iz Lebana koji je ranio provalnika pre deset dana
Foto: Pixabay (ilustracija)
U kuću u kojoj Milutin živi sa nepokretnom suprugom provalnik je sa fantomkom i sekirom upao posle ponoći tražeći novac.
 
Milutin Cvetković, policajac u penziji pucao je i tom prilikom ranio tridesepetogodišnjeg muškarca kojem je izvađen bubreg.
 
Posle ovog slučaja oglasio se ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin koji je rekao da nije pravedno ići u zatvor zbog odbrane svog doma i predložio ministarki pravde da povede raspravu o mogućoj promeni definicije nužne odbrane.
 
Oglasila se i struka koja je rekla da je veći problem u tome što se postojeća zakonska regulativa strogo primenjuje. Milutin je pušten iz pritvora dan posle provale njegove kuće, ali, kako lekari kažu, stres je sigurno uticao na njegovo već narušeno zdravstveno stanje.
 
Milutin Cvetković biće sahranjen u sredu, 24. marta na lebanskom groblju.
  • G pen

    23.03.2021 21:01
    Jos jedna zrtva Srbije.
  • Novvisadjanin

    23.03.2021 20:27
    Lopovi
    Najveci lopovi su u vlasti pravo tuzioci sudije ono su najveci zlo za narod.Oni vas ne stite,jer pravdu over nema,jedna Belivuk nije opasan lap head sudija koji svaki dan pravo propuste ono su 100 puts gori od kriminalaca.Svake god idu na zimmovanje letovanje po nekolko puta a plata I'm je 1000ev.a to potrose za dan,kome ste vi dalj da vidi brigu za vase zivote,ono ce otici sa milionima a mi za lekove nemamo,onda trazite pomoc sram vas bolo,mister nista ucinili u vasem zuvotu.
  • ZX

    23.03.2021 19:14
    Još jedan dokaz da pravda prečesto zakazuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija