Intel "bocnuo" Apple - uporedili svoj laptop i MacBook VIDEO

Intel je na svom YouTube kanalu podelio nekoliko kratkih video-snimaka kojima "upoređuju" svoje i MacBook računare. Naravno, poređenje ni u jednom slučaju ne ide u korist rivala.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 18.03.2021.

14:05

Intel
Shutterstock/Lastroll

Angažovali su glumca Džastina Longa, koji je ranije glumio u sličnim reklamama, samo "na strani" kompanije Apple. On u ovom slučaju tumači lik običnog korisnika koji upoređuje računare. Intel je odlučio da kao jednu od glavnih karakteristika svojih računare istakne mogućnost povezivanja tri monitora odjednom, dok je kod Macbooka moguće povezati samo jedan. Takođe, naglasili su i mogućnost izbora kod njihovih latopova kada su različiti dizajni i boje u pitanju, dok smatraju da MacBook korisnici "jednostavno nemaju izbora". Napomenuli su i da imaju "2 u 1" uređaje, ekrane osetljive na dodir, ali i na to da je gejming ipak i dalje više prilagođen njihovim, nego MacBook računarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: