TREĆA SMENA: Fokus na kvalifikacijama za Libertadores

Vreme čitanja: 3min | uto. 09.03.21. | 22:50

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

SANTOS – LARA, 23.15

Izabrane vesti

(Fudbal, kvalifikacije za Libertadores)

Brazilski velikan pamti samo dve pobede u poslednjih 13 utakmica u svim takmičenjima, dok je u tom periodu šest duela izgubio i pet puta igrao nerešeno. Uprkos pakleno lošoj formi, finalista Libertadoresa 2020 je apsolutni favorit u duelu sa rivalom iz Venecuele. Lara je sredinom decembra spojila tri pobede bez primljenog gola, ali od tada nije igrala takmičarski duel.

VONDERERS – BOLIVAR, 23.15

(Fudbal, kvalifikacije za Libertadores)

Ovo je prilika koju Bolivar ne sme da propusti u prvoj utakmici polufinala kvalifikacija za Libertadores. Voderersi su poraženi tri puta u prethodna četiri duela, a u poslednjem primili su čak osam golova od Montevideo Sitija. Bolivar je poslednju takmičarsku utakmicu odigrao 31. decembra 2020. godine, u međuvremenu dve prijateljske, a sa čak 17 pojačanja ulazi u novu sezonu.

BLUMING – GUABIRA, 01.30

(Fudbal, Bolivija 1)

Počinje prvesntvo u Boliviji, a ni jedni ni drugi preko 100 dana nemaju takmičarski meč u nogama. Prošlo prvenstvo Guabira je završila kao šesta i obezbedila Sudamerikanu, dok je Bluming loša forma u završnici koštala plasmana u pomenuto takmičenje. Poslednji međusobni susret pripao je Guabiri 2:1, a pre toga ovi rivali vezali su tri remija od po 1:1.

KAMPINENSE – BAIJA, 01.30

(Fudbal, Kup Brazila)

Nema mnogo dileme ko će među 64 kluba u brazilskom kupu kada se sastaju četvrtoligaš protiv člana brazilske elite. Baija je u završnici Brazileiraa uspela recimo da pobedi Santos 2:0 i obezbedi kvalifikacije za Sudamerikanu, a siguran trijujumf očekuje se i protiv Kampinensea.

UNION ESPANJOLA – INDEPENDIJENTE DEL VALJE, 01.30

(Fudbal, kvalifikacije za Libertadores)

Prvi od dva čina borbe čileanskog i evkadorskog predstavnika koji sigurno nisu zaboravili dva međusobna susreta iz 2014. godine. Jedan je okončan rezultatom 2:2, dva meseca kasnije bilo Espanjola je bila domaćin i poražena je 4:5. Ukoliko pronađu golgetersku inspiraciju mogli bismo da vidimo novi spektakl.

ALIJANCA PETROLERA – MILJONARIOS, 02.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

Ove sezone nema lošijeg kluba u Kolumbiji od Petrolere. Kuburi na začelju sa samo tri boda iz deset utakmica i još uvek ne zna za trijumf. Polsednja dva meča izgubila je sa po 5:0! Gostuje Miljonarios koji još uvek ne blista, ali bi pobedom lagano uplovio u plej-of zonu.

SERO PORTENJO – RIVER PLEJT, 00.45

(Fudbal, Paragvaj 1)

Ako smo od Rivera mogli da očekujemo da posle šest rundi neće biti pri vrhu tabele, Sero nas je ipak razočarao. Protiv redovne mušterije domaćin traži prekid serije od četiri utakmice bez pobede (tri poraza i remi). Treba naglasiti da su se Sero i River do sada sastajali u 11 navrata i da je Ciklon iz Asunsiona svaki put uspeo da trijumfuje.

TLAKSKALA – TAPATIO, 02.05

(Fudbal, Meksiko 2)

Duel dve izuzetno čvrste odbrane. Domaćin koji je vezao tri remija, od toga dva bez golova, primio ih je svega sedam u prvih osam kola, dok je Tapatio u tom segmentu za gol uspešniji. Kako se u drugoj ligi Meksika za pobedu u gostima dodeljuju četiri boda, Tapatio bi u slučaju da slavi iskočio na prvu poziciju na tabeli. U jedinom međusobnom okršaju iz oktobra 2020. upravo je on slavio sa 2:0.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara