0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

KARLO ANĆELOTI: ‘Moramo biti iskreni, nismo na istom nivou kao Čelsi’

Objavljeno: 09.03.21 u 10:21

Tomas Tuhel i ekipa su ostvarili važnu pobedu!

U okviru 27. kola Premijer lige Engleske, Čelsi je na domaćem terenu savladao Everton. Gosti nisu uspeli da naprave iznenađenje, a ekipa iz Londona igra odlično od dolaska novog trenera. Nakon utakmice, pred kamere je izašao šef stručnog štaba Evertona Karlo Anćeloti.

-Igrali su bolje od nas. Zaslužili su pobedu. Mi smo se dobro držali u defanzivi prvih 30 minuta. Kada su postigli pogodak, utakmica je postala teška za nas. Dobar su tim – počeo je Anćeloti.

PROČITAJTE JOŠ: RADONJIĆ NAKON TRIJUMFA: ‘Očekivano težak meč! Naterali smo Split da izgubi 21 loptu’

-Bilo je planirano da igramo na isti način kao i protiv Liverpula, ali je razlika u tome što smo protiv Liverpula rano postigli gol. Sve je bilo po planu u prvih pola sata. Ali tad im je sviran penal, opravdan. Na žalost, nismo imali mnogo prilika da uzvratimo. Rišarlison je propustio jednu priliku. Ali moramo biti iskreni, nismo na istom nivou kao Čelsi. Ne možemo da igramo otvoreno protiv njih.
Nastavljamo da se borimo za Evropu. U dobroj smo poziciji. Bićemo u igri do poslednje utakmice. Razočarani smo zbog ovog poraza, ali nije tragedija. Okrećemo se sledećoj utakmici – istakao je iskusni stručnjak.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter