Istraga protiv Aleksića pri kraju: Negirao optužbe, učenice ga branile

Više tužilaštvo u Beogradu saslušalo je sve svedoke u istrazi protiv reditelja i vlasnika škole glume Miroslava Mike Aleksića.

Izvor: B92

Utorak, 09.03.2021.

09:01

Istraga protiv Aleksića pri kraju: Negirao optužbe, učenice ga branile
FOTO: Milena Arsenic / 011info.com

Juče su saslušani poslednji Aleksićevi svedoci, među kojima su bile četiri njegove nekadašnje učenice, dve majke nekadašnjih polaznica i jedan svedok sa Fakulteta dramskih umetnosti. Navodno, reč je o logopedu, kog je Aleksić povremeno privatno angažovao za učenike.

Advokat Jugoslav Tintor, zastupnik mladih glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić, potvrdio je da je istraga pri kraju

"Saslušani su svi svedoci, uključujući i sedam koje je odbrana predložila, čime su iscrpljeni svi dokazi koji su bili predloženi. U daljem toku postupka biće završeno veštačenje svih žrtava, koje se očekuje da stigne u narednih desetak dana. Dalje korake tužilaštva ćemo videti", rekao je Tintor za "Kurir".

Podsetimo, Aleksić je u pritvoru i do sada je tri puta u tužilaštvu negirao optužbe devet devojaka koje ga terete za seksualno zlostavljanje u periodu dok su bile učenice u njegovoj školi glume.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: