Najnovije vesti
Vesti Svet
BURA OKO INTERVJUA Da li će Hari i Megan ostati i bez GLAVNIH TITULA

BURA OKO INTERVJUA Da li će Hari i Megan ostati i bez GLAVNIH TITULA

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl mogli bi ostati bez svojih titula vojvode i vojvotkinje od Saseksa nakon intervjua sa Oprom Vinfri, koji je emitovan premijerno sinoć u Americi na Televiziji CBS.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Princ Hari i Megan Markl sa Oprom Foto: Joe Pugliese / Tanjug/AP
Princ Hari i Megan Markl sa Oprom

- Ništa nije van stola – upozorili su zvaničnici na tu mogućnost, preneo je “Metro”.

Hari i Megan
Foto: facundo arrizabalaga / EPA;
Hari i Megan

Intervju je emitovan u nedelju uveče u Americi a biće repriziran u Velikoj Britaniji u ponedeljak uveče.

U intervjuu su njih dvoje govorili otvoreno o sukobu sa ostalim članovima kraljevske porodice, a Megan je govorila o tome kako su se ophodili prema njoj.

Između ostalog, ona je rekla da su joj branili da daje izjave, ali i da su, kad je bila prvi put trudna, pokazali zabrinutost zbog toga koje boje kože će biti njen i Harijev sin Arči .

Stariji dvorjani su rekli da bi Hari i Megan mogli izgubiti i poslednje titule koje su im ostale, jer postoji mogućnost da je intervju prekršio sporazum sa parom sklopljen nakon što su prošlog marta zvanično napustili kraljevske dužnosti i preselili u Kaliforniju sa sinom Arčijem.

Pročitajte još

Megan i Hari, koji trenutno očekuju i drugo dete, u međuvremenu su izgubili brojna pokroviteljstva i počasne titule. Da li će ostati i bez titule vojvode i vojvotkinje, odluka će biti na kraljici Elizabeti II, koja se “prilično iznervirala” odlukom para da daju intervju Opri, rekli su kraljevski izvori.

- Bilo je priča u palati kako da im oduzme vojvodstvo. To do sada nikad nije bilo urađeno, ali ima ljudi koji misle da je to i izvodljivo i poželjno – rekao je izvor “Tajmsa”.