Celebrity News

Bogdan baš ima stila: Ceca se pohvalila osmomartovskim iznenađenjem, jedan detalj privukao posebnu pažnju (video)

Ceca Ražnatović iznenađenje od svog dečka Bogdana Srejovića oduševljeno je pokazala na popularnoj društvenoj mreži. Snimak je na društvenim mrežama pokrenuo lavinu komentara, a svi su posebno komentarisali jedan detalj.

Bogdan baš ima stila: Ceca se pohvalila osmomartovskim iznenađenjem, jedan detalj privukao posebnu pažnju (video)

Ceca Ražnatović iznenađenje za osmi mart nije očekivala, ali je ono ipak stiglo. Njen voljeni Bogdan, nije štedeo, pa je svojoj devojci darovao san svake žene - pregršt kolača.

Sve je bilo osmišljeno i dekorisano sa stilom, u bojama ljubavi, a Ceca nije izdržala da se prelepim poklonom ne pohvali na popularnoj društvenoj mreži.

Osim što su mnogi komentarisali da je Cecin osmomartovski poklon ostvarenje snova, svake žene, pažljivim pogledima, nije promakao još jedan detalj. Reč je o romantičnoj poruci, koju je Ceca uputila svom dragom, u znak zahvalnosti.

Pročitajte: Dan zaljubljenih je kod Cece stigao ranije - Bogdan je iznenadio poklonom

- Meni je svaki dan 8. mart. Hvala, dragi - napisala je ona, čime je pokrenula brojne komentare.

Primetno je koliko u poslednje vreme Ceca blista, samo je jedan u nizu pohvala, koje je zaljubljeni par, pobrao na društvenim mrežama.

Podsećamo, Ceca i Bogdan ljubavnu romansu započeli su nešto pre nove godine, a svoju ljubav i široke osmehe, više ne skrivaju od javnosti. Bogdana je Ceca predstavila svim članovima porodice, a imala je prilike da upozna i njegove roditelje. Čini se da su svi saglasni da je par nikad srećniji, a posebno su Cecina deca srećna što je njihova majka voljena i ispunjena.

Pročitajte: Gogin komentar o Cecinoj vezi sa Bogdanom iznenadio sve

 

 

Komentari (0)

Loading