Najnovije vesti
Blic Zabava

"Nedavno sam osetila da nema jače sile od žena koje su se ujedinile": Milena Radulović čestitala 8. mart snažnom porukom: "Revolucija ne sme stati"

Glumica Milena Radulović, koja je postala simbol hrabrosti kada je sa još nekoliko devojaka prijavila učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje i seksualno uznemiravanje, sada je, na Dan žena, poslala snažnu poruku svim damama.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Milena Radulović Foto: Milan Ilic / RAS Srbija
Milena Radulović

Naime, ona je čestitala pripadnicama lepšeg pola 8. mart uz citat Roze Luksemburg, a onda je podelila i svoja razmišljanja na temu ženske revolucije, koja bi po njenom mišljenju trebalo da ide u pravcu da žene jedna drugoj budu podrška.

Pročitajte još

- Revolucija će se već sutra ‘sa zveketom ponovo uspraviti’ i na vaš užas zatrubiti: bijah, jesam, biću - napisala je Milena potpisavši Luksemburg, a potom dodala:

- U društvu u kom žena prva ustane protiv žene, ko što se u našem neretko događa, neće biti napretka i sigurnosti, koja je svakoj ženi preko potrebna da slobodno cveta, stvara, rađa. Samo u društvu, u kome znamo da možemo da računamo jedna na drugu, u svoj svojoj istrajnosti, lepoti i snazi, ostvarićemo u potpunosti svoje potencijale, i ‘roditi’ svet, u kom će naše ćerke biti jedna drugoj sestre. Sama sam osetila, nedavno, da kad se, mi, sestre, ujedinimo, nema jače sile. Nova ženska revolucija međusobne ljubavi i podrške ne sme stati. Volim vas, žene! Hvala vam - napisala je Milena uz emotikon srca.

VIDEO: Izlazak Milene Radulović iz zgrade Palate pravde: Saslušanje teško podnela