Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
"Izgledam onako kako sam oduvek želeo": Mladić obožava horore, pa je odlučio da postane VAMPIR

"Izgledam onako kako sam oduvek želeo": Mladić obožava horore, pa je odlučio da postane VAMPIR

Jedna od najstrašnijih bića popularne kulture koja se pojavljuju u brojnim filmskim ostvarenjima, vampiri, mnoge fasciniraju. Jedan od njihovih fanova je i Džejson Luiz da Silva (25), koji je odlučio da ode korak dalje i postane jedan od njih.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Čovek-vampir Foto: Instagram/jasonluiz9 / screenshot
Čovek-vampir

Ovaj mladić iz brazilskog mesta Minas Žerais oduvek želi da promeni svoj izgled, a kao obožavalac TV emisija nadahnutih demonima odlučio je da svoje omiljene likove upotrebi kao inspiraciju i sa 18 godina krenuo put transformacije, piše "Unilad".

Pročitajte još

Promenu izgleda započeo je tetoviranjem očnih jabučica u crno, a zatim i postupkom razdvajanja jezika i ugradnjom porcelanskih stomatoloških umetaka, kako bi imao očnjake. Nedavno je tetovirao ceo jezik u crno, što je bio postupak koji je trajao jedan sat, a Džejson ga je opisao kao najbolniju od svih svojih promena.

- Oduvek sam bio strastven prema modifikacijama. Moja omiljena promena su moje oči. Svaki dan se pogledam u ogledalo i ne mogu da verujem da sam postigao takav napredak. Donosi mi sreću znajući da sam uspeo da napravim ovu promenu i izgledam onako kako sam oduvek želeo da izgledam - ispričao je Džejson.

Budući da je i sam stručnjak za modifikacije tela, Džejson je uspeo da smanji troškove svojih postupaka angažujući neke svoje prijatelje da obave taj posao. Njegova neobična pojava često privlači poglede i komentare stranaca, ali on je navikao na zbunjeni pogled i više ga ne brine ono što ljudi misle.

- Kad sam bio mlađi, zvali su me demonom i čudakom. Jednostavno se ne zamaram ljudima koji mi ne donose pozitivnost i sreću u život. Srećom, mama i brat me podržavaju i prate me kroz svaku promenu - rekao je.

Iako je već dramatično promenio izgled, Džejson još ne planira da se zaustavi sa modifikacijama. U budućnosti planira da sredi uši da izgledaju kao vilenjačke, ali i da nastavi s tetoviranjem tela.