Kingsli Koman (©Reuters)
Kingsli Koman (©Reuters)

Bajernu opala moć ubeđivanja, ni Koman neće novi ugovor

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.03.21. | 11:04

Ali ima važeći do 2023.

Izgleda da Bajern više nema tu moć da igračima da ponudu koju ne mogu da odbiju.

Moć ubeđivanja čelnika nemačkog giganta je popustila u poslednje vreme ili bi se pre reklo da klupski program da se ne trkaju sa ostalim finansijski moćnim klubovima možda malo uzima danak.

Izabrane vesti

Tako je David Alaba spakovao kofere da na leto ode iz Minhena, glatko odbivši sve što mu je nudio Bajern, jer očigledno da može da dobije više negde drugo, a zasad se nagađa da li će to biti PSŽ, Real, Barsa ili neki engleski klub. Međutim, zapeli su pregovori sa još jednim igračem na Alijans areni. Novom ugovoru „ne“ je rekao i Kingsli Koman.

Razlika je u tome što Francuzu aktuelni ugovor sa Bajernom ne ističe ovog leta, nego važi do juna 2023. godine, pa vremena za dogovor ima. Ali Kiker je objavio da je Koman, junak poslednjeg finala Lige šampiona, odbio da se obaveže Bavarcima na vernost do leta 2026. godine.

Pregovori dve strane su obustavljeni do dalje, a Bajern se sprema za novu rundu, sa poboljšanom ponudom. Koman ima prostora da se cenka, jer je letos Mančester junajted imao želju da ga dovede, ali na kraju od tog posla nije bilo ništa. Što ne znači da neće u junu probati ponovo.

Koman ima 24 godine i mnoštvo osvojenih trofeja sa tri kluba. Sa Pari Sen Žermenom je bio dva puta prvak Francuske, isto toliko i sa Juventusom, dok je u dresu Bajerna uzeo pet titula prvaka Nemačke, ali i onaj najvredniji – Ligu šampiona.


tagovi

Bajern MinhenBundesligaKingsli Koman

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara