SVI KOJI SE PREZIVAJU NA VIĆ ZNAJU DA ŠUTIRAJU: Legenda NBA VIKALA i navijala za Vučevića, pa pomenula i Stojakovića VIDEO
Foto: AP, Printscreen, Instagram

PAMTI ASOVE SA NAŠIH PROSTORA

SVI KOJI SE PREZIVAJU NA VIĆ ZNAJU DA ŠUTIRAJU: Legenda NBA VIKALA i navijala za Vučevića, pa pomenula i Stojakovića VIDEO

Košarka -

Legendarni američki košarkaš Šakil O'Nil, komentarisao je dešavanja na NBA Ol staru u Atlantni i posebno je bio oduševljen nastupom crnogorskog asa iz Orlanda Nikole Vučevića, koji se nadmetao u košarkaškim veštinama.

Zadatak igrača, je da što brže prolaze tačke na terenu. Najpre, da prošu između prepreka, zatim ubace pas u otvor na terenu, pogode zicer na jednoj strani terena i zatim trojku na suprotnoj.

Nikola se u četvrtfinalu se sastao sa Robertom Kovingtonom iz Portlanda.Crnogorski košarkaš je uspeo da na jednom kraju pogodi koš, da bi onda na drugoj strani morao da pogodi trojku ne bi li upisao konačnu pobedu.

Kako se približavao, tako je Šakil O'Nil sve više počeo da navija. "Šutiraj to, Vić! Šutiraj to, Vić!", vikao je O'Nil.

"Svi kojima se prezime završava na -VIĆ umeju da šutiraju", pričao je Šekil i potom počeo da nabraja prezimena košarkaša sa ovih prostora, među kojima je bilo i Stojaković.

Inače, Vučević je stigao do finala u kom je posle drame, poražen od Domantasa Sabonisa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track