Načelnik Komunalne milicije: Korona žurke otkrivamo zahvaljujući Instagramu i dojavama građana

Načelnik beogradska Komunalne milicije, Ivan Divac, izjavio je da učesnici korona žurki kače slike i video snimke na društvene mreže, dodajući da im je "Instagram omiljen da se pohvale, verovali ili ne", što olakšava da se pronađu.
Načelnik Komunalne milicije: Korona žurke otkrivamo zahvaljujući Instagramu i dojavama građana
Foto: Pixabay
"Problem su nam obično vikendice koje nemaju komšiluk i koje su na nekim izolovanim mestima, jedini način da nađemo takvo mesto su nam dojave građana", rekao je Divac za TV Pink.
 
On je naveo da su poslednjih četiri, pet velikih žurki otkrili na osnovu prijave građana i da takav odnos građana raduje.
 
"To nije cinkarenje, već relativno mali broj ljudi u odnosu na broj koji živi u Beogradu sve nas ugrožava i dovodi u situaciju da ceo vikend budemo zatvoreni", rekao je Divac.
 
Po stanovima se ne prave žurke u meri u kojoj su očekivali. 
 
"Kada je krenulo vanredno stanje i kada su krenula okupljanja po stanovima, komšije su to masovno prijavljivale jer ne mogu da spavaju i shvatili su da je lakše da to prave u improvizovanim ugostiteljskim objeketima ili vikendicama", rekao je Divac.
  • DR.Djorde

    08.03.2021 18:46
    Neverovatno
    Ne kazem da ne treba zatvoriti kafice ali je smesno to raditi dok deca u vrticima svaki dan ostaju na zurkama po 8h i to po grupama od po 20-30, pa pomnozite sa po 15 grupa u vrticu pa to su isto zurke. I ta deca se vracaju kuci kod baka deka i roditelja. A i skole zatvaraju srednje danas omladine po ulicama koliko hoces. A ove mladje u skolu, kao oni znaju da nose maske.
  • VIKTOR

    08.03.2021 13:15
    "Odgovornost"
    Da li ste primetili da inspekcije i komunalna policija uglavnom intervenišu tek po osnovu prijava građana? Gde je njihova odgovornost i profesonalnost?
  • Sale NS

    08.03.2021 12:55
    Ne trebate nam!
    Već ko zna koji put se pokazalo da nam ovi Komunalni milicajci, policaci....kako god da se zovu NE TREBAJU JER NE SLUŽE NIČEMU! Svedoci smo totalnog haosa koji su prouzrokovali bahati "građani" ali ih ovi ne kažnjavaju. Galama, kuvanje oko zgrada, žurke u zaključanim lokalima, žurke u stanovima, parkiranje po travnjacima, pešačkim stazama i sl.. i NIŠTA.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.