Krili skoro tri kilograma tableta u kutijama keksa, pirinča i testenine FOTO

Na graničnom prelazu Horgoš zaplenjeno je 2,7 kilograma tableta u rinfuzi, sakrivenih u originalnim pakovanjima keksa, pirinča i testenine.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 08.03.2021.

09:51

Krili skoro tri kilograma tableta u kutijama keksa, pirinča i testenine FOTO
Foto: Uprava carina

Kako se navodi iz Uprave carina, carinici su u saradnji sa policijom pronašli tablete u automobilu ''škoda oktavija" češke registracije, na izlazu iz Srbije, a kojim su u Cešku putovala dvojica čeških državljana.

Oni su carinicima rekli da nemaju ništa da prijave za carinu, ali su tokom detaljnog pregleda automobila u jednoj od velikih kesa sa namirnicima u prtljažniku, pronađene kutije napunjene tabletama u rinfuzi.

U kutijama ''plazme“, pirinča i makarona pronađeno je šest papirnih kesa punih tableta bele boje sa oznakom "M 1“.

Oko 2,7 kilograma tableta, čiji će sastav biti poznat nakon izvršenih analiza su zajedno sa automobilo, 28-godišnjim vozačem i njegovim 44-godišnjim saputnikom preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.
Foto: Uprava carina
Foto: Uprava carina

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: