Vranje promenilo način vakcinacije zbog meštanina koji je primio pogrešnu vakcinu

U Vranju je promenjen način vakcinacije, kao i lokacija zbog nedavnog propusta, kada je Vranjanac revakcinisan vakcinom drugog proizvođača.
Vranje promenilo način vakcinacije zbog meštanina koji je primio pogrešnu vakcinu
Foto: 021.rs
Određena je kompletna Sportska hala za sve vrste vakcina, s deset punktova. Pacijent se prati od ulaska do izlaska iz hale, preneo je RTS.
 
"Ceo sistem je tako urađen da se više ne bi ponovila greška da se da druga doza da druge vakcine. To je sada urađeno kako treba, postavljen je jedan monitoring, kompletno praćenje pacijenta od ulaska do izlaska, tako da je greška svedena skoro na nulu", rekao je koordinator Zdravstvenog centra u Vranju Nebojša Dimitrijević.
 
Zbog povećanja broja obolelih i hospitalizovanih u Vranju je četiri nedelje na snazi vanredna epidemijska situacija.
 
Povećan je i broj medicinskih ekipa u kovid ambulanti, koja ima od 250 do 300 pregleda dnevno. ATD kovid ambulanta radi tokom dana, u dve smene, a noću je dežurna ambulanta u Zdravstvenom centru.
  • Marko

    08.03.2021 07:35
    Marko
    Meni dase desi nedo bog ovo tuzio bih drzavu za milione evrova i vise.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija