Mladi doktor preminuo od posledica virusa korona

Univerzitetski klinički centar Niš (UKC Niš) potvrdio je da je lekar te zdravstvene ustanove Boban Rajković (32) preminuo u Kovid bolnici u Batajnici.
Mladi doktor preminuo od posledica virusa korona
Foto: Pixabay
Na sajtu UKC Niš navodi da je Rajković pre dve godine primljen na Kliniku za gastroenterologiju i hepatologiju kao jedan od najboljih diplomaca Medicinskog fakulteta u Nišu.
 
"Na žalost krajem decembra prošle godine Rajkoviću je dijagnostifikovana akutna i veoma teška bolest jetre zbog čega je početkom januara ove godine upućen na dalje lečenje i dijagnostiku u Univerzitetski klinički centar Srbije", kazali su u UKC Niš.
 
Sredinom februara, dodali su u toj zdravstvenoj ustanovi, utvrđeno je da je Rajković pozitivan na virus korona, nakon čega je prebačen u Kovid bolnicu u Batajnici, gde je i preminuo.
 
"Izgubili smo vrednog i perspektivnog mladog doktora i saučestvujemo u bolu njegove porodice", istaknuto je u saopštenju UKC Niš.
  • Mimi

    12.03.2021 08:37
    Trebao da primi vakcinu
    Panter ne mogu svi da prime vakcinu, postoje kontraindikacije za to.,, Samo kažem,,
  • panter

    09.03.2021 19:12
    Kao deo zdravstvenog sistema, morao je primiti vakcinu.... samo kazem, neka i to stoji ko opcija...
  • Lina

    08.03.2021 18:23
    Tuga
    Strasno je sto gubimo ljudske zivote najvise zahvaljujuci zadrtim, osornim i ogranicenim ljudima koji se i dalje bahate i negiraju postojanje i opasnost korona virusa. Nazalost to je svetski "trend" pa nasi misle ako se nejac u zapadnim zemljama buni protiv mera i preporuka da je to cool, ispravno i da tako treba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija