Читај ми!

Jokić prvi put kao starter na Ol staru, najbolji potezi sezone srpskog centra

Nikola Jokić prvi put će, u svom trećem nastupu, biti starter na jednoj Ol star utakmici. Meč svih zvezda igra se u Atlanti u noći između nedelje i ponedeljka, oko 2.00 sata po srednjoevropskom vremenu.

Srpski centar Nikola Jokić treći put u karijeri igraće na Ol star utakmici, ali prvi put kao član startne petorke. "Džoker" pruža sjajne partije ove sezone i smatra se jednim od ozbiljnijih kandidata za titulu najkorisnijeg igrača regularnog toka sezone.

Jokić prosečno beleži 27.1 poena, 11 skokova i 8.6 asistencija po utakmici i glavna je pokretačka snaga Denvera, u nastojanjima Nagetsa da ove sezone naprave korak više i plasiraju se u veliko NBA finale.

Srpski centar igraće u ekipi Lebrona Džejmsa, a u Atlanti će mu društvo praviti i dvojica košarkaša sa ovih prostora - Slovenac Luka Dončić i Crnogorac Nikola Vučević.

Do utakmice svih zvezda u Atlanti ostalo je još nekoliko časova (igra se u noći između nedelje i ponedeljka, oko 2.00 sata po srednjoevropskom vremenu), do tada uživajte u najboljim potezima Nikole Jokića ove sezone.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво