Ceo svet čeka intervju: "Ovo je osveta"

Dugo čekani intervju princa Harija u emisiji američke voditelje Opre Vinfri biće emitovan večeras, a jedan od članova kraljevske porodice je nazvao "toksičnom" atmosferu izmedju princa Harija i njegove supruge Megan Markl, sa jedne strane, i britanske monarhije sa druge strane.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 07.03.2021.

10:08

Ceo svet čeka intervju:
Foto: Profimedia

Otkako se princeza Dajana oglasila u javnosti 1995. godine i otkrila detalje o propalom braku sa princom Čarlsom, nijedan intervju člana kraljevske porodice nije privukao ovoliku pažnju, ocenio je Rojters.

Princ Hari i Megan Markl prvi put bez dlake na jeziku: "Jeste li ćutali ili su vas ućutkali?"

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa će objasniti zbog čega su napustili Veliku Britaniju i došli u Kaliforniju da započnu novi život.

"Spremna sam da pričam", rekla je Megan, bivša američka glumica, Opri Vinfri u isečku iz emisije koja će biti emitovana na CBS televiziji, dodavši da će joj biti olakšanje da da intervju.

Neki misle da je princ Hari kriminalac, neki da je Trampov sin

U drugoj najavi emisije, Megan je optužila Bakingemsku palatu za diskriminišuće laži o njoj i Hariju, rekavši da neće ostati bez odgovora.

Neki stručnjaci kažu da bi intervju mogao da nanese štetu kraljevskoj porodici, kao što se to dešavalo u vreme razlaza Čarlsa i Dajane.

"Intervju je neka vrsta osvete. Ljudi mogu da povežu intervju sa konstantnim obostranim napadima Čarlsa i Dajane koji su bili štetni za monarhiju devedesetih godina", ocenio je poznavalac prilika u kraljevskoj porodici Ričard Ficvilijams za Rojters.

Podsetimo, britanska kraljica Elizabeta proslavila je danas Dan Komonvelta samo nekoliko sati pre američkog intervjua sa njenim unukom princom Harijem i njegovom suprugom Megan koji bi mogao da produbi podele u kraljevskoj porodici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: