Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:05, 7. 3. 2021.

| Sport

Rezervista Subotić doneo treću vezanu pobedu Radniku

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
fudbal lopta sudija - kosta
Surduličani osvojili nova 3 boda; foto: A. Kostić

Uspeli su fudbaleri Radnika da zabeleže treći vezani trijumf, pošto su u 26. kolu Linglong Superlige savladali na gostovanju ekipu Inđije minimalnim rezultatom 1:0. Jedini pogodak na meču postigao je Subotić u 85. minutu utakmice.

Nastavili su Surduličani pobedničku seriju na teškom gostovanju u Inđiji. U izuzetnoj fizički zahtevnoj utakmici sa čak 8 žutih kartona, fudbaleri Radnika nisu baš bili dostojan rival u prvom poluvremenu koje je pripalo Inđiji. Surduličani nisu uspeli ni da šutnu na gol Jovičića, dok je na drugoj strani Kostić morao da interveniše čak tri puta.

U drugom poluvremenu viđena je potpuno drugačija slika. Radnik je preuzeo inicijativu i posed lopte, a ekipu je sredinom drugog dela izmenama osvežio i trener Đorđević. U 75. minutu na terenu se našao i rezervista Subotić koji se na poslednjim utakmicama redovno upisuju u listu strelaca. To je i ovoga puta bio slučaj, jer se igrao 85. minut kada je Subotić pogodio mrežu domaćina.

Fudbaleri Radnika ovog proleća poraženi su samo jednom i to od Partizana, dok su čak četiri puta slavili i dva puta remizirali. Dobar niz rezultata odrazio se i na stanje na tabeli, pa je Radnik stigao do 6. mesta sa 41 osvojenim bodom.

Izabranicima Dejana Čelara novi poraz dodatno je zakomplikovao borbu za opstanak, jer su oni ostali na 16. mestu sa 23 boda,

Sledeći svoj meč "četa" Slavoljuba Đorđevića odigraće sledećeg vikenda, kada će u Surdulici ugostiti ekipu novosadske Vojvodine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: