0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot/NBA

ZBOG BERBERINA PROPUŠTAJU OL-STAR: Večeras ne igraju dve velike zvezde, Jokiću laknulo!

Objavljeno: 07.03.21 u 18:20

Novi problemi za NBA ligu zbog korona virusa.

Ben Simons i Džoel Embid neće nastupiti večeras na utakmici svih zvezda. Oni će morati da ostanu u svojim sobama zbog kontakta sa osobom koja je pozitivna na korona virus.

U pitanju je berberin koga su njih dvojica nedavno posetila. NBA liga je objavila kako nema nameru da ih zameni, jer je previše kasno, ali je u poslednjem momentu stigao demant. Zajon VIlijamson zauzeće Džoelovo mesto u startnoj petorci. Ipak, na duo Filadelfije će se računati za razgovor sa medijima, u koji bi trebalo da se uključe iz svojih soba.

Pošto je Embid bio u Durentovom timu, ovaj splet okolnosti znači da će Nikola Jokić imati dosta lakši posao jer neće morati da ga čuva. Kako izgledaju tim Lebron i tim Durent pogledajte OVDE.

NBA Ol-Star počinje večeras. Prvo će se od 00:30 održati takmičenje u veštinama, a posle njega i nadmetanje u šutiranju trojki. Potom, za 2 sata posle ponoći planiran je događaj večeri, 70. Ol-Star utakmica. Na poluvremenu ovog meča imaćemo priliku da uživamo u takmičenju u zakucavanjima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter