1
Domaći fudbal
Raspored utakmica Superlige Srbije

FOTO: Youtube screenshot

VOJVODINA SIGURNA, PROLETER BEZ PREOKRETA: Diskutabilne situacije u Šapcu! (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.21 u 17:14

Od 15 časova, u Superligi Srbije se odigralo 5 mečeva.

Vojvodina je pobedila Javor rezultatom 2:0. Veoma čvrsto su igrali Novosađani i već su u 9. minutu poveli. Gol je postigao Miodrag Gemović nakon velike greške Javora.

Nije se opuštala ekipa Nenada Lalatovića i to im je donelo novi pogodak. Dejan Zukić je postigao gol za 2:0.

Na drugoj strani, Mačva je uspela da uzme 3 boda Proleteru. Videli smo dosta zanimljiv meč, ali i nekoliko spornih situacija.

U 29. minutu, sudija Marko Srećković je nakon jedne čudne situacije pokazao da belu tačku. Šapčani su to iskoristili i Ortiz je postigao pogodak.

Igrala se nadoknada vremena kada su pala čak dva gola. Prvo je Mačva u 46. minutu uvećala prednost na 2:0.

Potom je pred zvižduk za poluvreme, Proleter uspeo da ublaži rezultat. Tomović je u 48. minutu zatresao mrežu protivnika za 2:1.

U nastavku utakmice iako nije bilo golova, uzbuđenje nije izostalo. Deluje da je danas dosta više oštećen Proleter, jer pored diskutabilnog penala za Mačvu, sudija Srećković nije dosudio dva gotovo sigurna penala za goste.

Nakon svega toga, kada je pobednik bio poznat, Šapčani su stigli do još jednog gola. Strelac je bio Ćirković u 93. minutu.

SVI REZULTATI:

Inđija – Radnik Surdulica 0:1
Metalac Gornji Milanovac – Voždovac 2:1
Mačva – Proleter 3:1
Novi Pazar – Spartak Subotica 2:1
Radnički Niš – TSC 2:0
Vojvodina – Javor 2:0

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

  1. Jedino vi sa hotsporta vidite sporne situacije za proleter. A kako vidite ponašanje igrača proletera iz kola u kolo, nasrću na sudije svaku utamicu, to ne komentarišete.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter