');
Najnovije vesti
Blic Zabava

MARIJA ŠERIFOVIĆ ODUŠEVLJENA: Stigle radosne vesti iz Južne Koreje

Svi se sećamo kako je to izgledalo 2007. godine kada je Srbija pobedila na Evroviziji i to uz pomoć muzičke zvezde Marije Šerifović. Pesma "Molitva" je postala pravi hit, godinama su brojni izvođači širom sveta izvodili ovu pobedničku pesmu, a sada je ova numera, i to na srpskom, otpevana u Južnoj Koreji.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Marija Šerifović Foto: Instagram / Instagram
Marija Šerifović
Marija Šerifović
Foto: S. Krstić / RAS Srbija
Marija Šerifović

Poznata grupa iz Južne Koreje “Edel Reinklang”, tokom nastupa na nacionalnoj televiziji u najgledanijem muzičkom takmičenju tokom svog predstvljanja otpevala je pesmu koja je Mariji donela pobedu, i to na srpskom jeziku! Muzička zvezda na svom Instagramu podelila je ovaj video, a u njen inboks stigle su reakcije članova benda.

Pročitajte još

- Hvala ti što si nam pre svega odgovorila. Tvoja pesma je sjajna i to je jedna od mojih omiljenih pesama - napisao je Mariji jedan od članova benda. Ovim povodom kontaktirali smo i jedinu srpsku evrovizijsku pobednicu koja nije krila oduševljenje ovim nastupom, a po svemu sudeći ovde nije kraj.

- Malo je reći da sam oduševljena kako su to oni izveli i to na čistom srpskom jeziku. Oni su velike zvezde u Južnoj Koreji i sinoć smo se dopisivali i epilog svega je međunarodna saradnja (smeh). Čim se situacija u svetu malo stabilizuje, snimićemo zajedno novu verziju "Molitve" - poručila je pop zvezda iz Amerike gde poslednjih dana uživa i vreme provodi sa malom Minjom i njenom porodicom koja takođe boravi u Los Anđelesu zbog Minjinih terapija.

Ostaje nam da vidimo kako ce zvučati kada Marija i grupa “Edel Reinklang" urade novu verziju "Molitve", a do tada uživajte u izvođenju ove pesme na malo drugačiji način.