0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

OLE GUNAR SOLSKJER: ‘Imamo kulturu i tradiciju koju ne želimo da menjamo’

Objavljeno: 07.03.21 u 13:16

‘Voleo sam da centriram kao Bekam i driblam kao Gigs’.

U nedelju je na programu još jedan derbi. U pitanju je duel između Mančester Sitija i Mančester Junajteda. Izabranici Pepa Gvardiole su domaćini,a ishod utakmice će mnogo doprineti borbi za osvajanje šampionske titule. Pred utakmicu sa gradskim rivalo,oglasio se trener Mančester Junajteda. 

-Svi imamo filozofije i verovanja kako da dobijemo mečeve. Ima mnogo različitih načina da budeš uspešan. Mi kao klub smo uvek bili uspešni i osećam da napredujemo i bližimo se osvajanju trofeja. Uvek sam verovao u svoj način igranja fudbala i nekad gledaš druge menadžere i misliš da uzmeš jednu malu stvar iz njegovog načina igre, jednu od drugog menadžera. Svaki menadžer gradi tim oko kulture kluba-rekao je Ole Gunar Solskjer. 

-Imamo kulturu u Junajtedu koje želimo da se držimo. Tradicija, građena od Meta Bazbija i Aleksa Fergusona, ritam, moć, brzi napadi. Niko nije izmislio taj stil osim njih. Uzimali su deliće od svih menadžera i ja sam uzeo mnogo za moju filozofiju kada sam bio ovde u Junajtedu i u Norveškoj. Imao sam sjajne trenere koji su imali ista verovanja da moramo da napadamo brzo kada postoji šansa, a kada je protivnik van balansa onda ideš u kontru-kazao je trener.

PROČITAJTE JOŠ: SELEKTOR CRNE GORE OBJAVIO SPISAK: Bivši fudbaleri Partizana predvode napad!

-Svi najbolji timovi znaju kako da idu u kontru. Svi najbolji timovi mogu da probiju dubok blok. Radi se o igračima, kvalitetu i o tome da budu bolji u većini igre. Bio sam isti kao igrač. Ne bih bio isti bez Bekama i uvek sam hteo da centriram kao on. Ne bih bio isti bez Gigsa i voleo sam da driblam dobro kao on-zaključio je trener.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter