1732. Humanitarni tiket u podne: MARKO PODRAŠČANIN tipuje za lečenje Nađe Đerović

Vreme čitanja: 5min | ned. 07.03.21. | 09:18

Srpski reprezentativac i odbojkaš Trentina na tri utakmice očekuje tri plus!

Novosađanin Marko Podraščanin je odbojkaš italijanskog Trentina, srpski reprezentativac i današnji MOZZARTOV plemeniti kladilac. Nastupao je za Vojvodinu da bi u Italiji promenio četiri kluba od kojih su najbitniji Lube, Peruđa i sadašnji Trento. Naravno, tokom bogate karijere osvojio je pregršt medalja i titula, od Lige šampiona, srpskog, italijanskog prvenstva, Superkupa…Sa reprezentacijom Srbije dva puta je postao prvak Evrope, uzeo je Svetsku ligu…biran je za najboljeg blokera na najvećim takmičenjima.

Za 2021. godinu ima mnogo želja, ali kada su u pitanju profesionalne ističe da sa Trentinom ima najviše ambicije, kako u Italiji, tako i u Evropi. Kada je naša reprezentacija u pitanju voleo bi da se popne na krov Evrope i zajedničkim snagama odbrani šampionsku titulu od pre dve godine iz Pariza.

Izabrane vesti

Danas tipuje za lečenje Nadje Đerović i njen prvi korak, a da bi tiket bio dobitan potrebno je da naš reprezentativac bude precizan prognozer na sledećim utakmicama.

U 12.15 počinje duel AJAKS – GRONINGEN. “Kopljanici” imaju bolji međusobni skor, 40:7:8, uz najubedljiviji trijumf sa 4:0. Interesantno da su poslednja dva okršaja pripala gostima. Ajaks ne zna za poraz na preko 15 mečeva, sa PSV – om odigrao je 1:1. Groningen nije poražen na poslednje četiri utakmice, ima deficit od 15 bodova i oslabljen ulazi u meč.

“Kombinacija jedinica, uz gol, gol”.  

Našem gostu uzori su bili Andrija Gerić, Brazilac Gustavo, Majkl Džordan i ‘Zubea’ Ronaldo, a naša druga stanica je Belgija, KLUB BRIŽ – VAREGEM. Lider lige ima 20 poena više od gostujućeg sastava. Briž je sa 1:0 izgubio poslednje dve utakmice dok Varegem ima niz od remija i tri pobede. Kod domaćih izostaje šest, a kod gostiju duplo manje igrača. Poslednja dva međusobna okršaja dobio je Briž, uz gol razliku 8:1.

“UG 3+ “.

Podraščanin prati fudbal i prilično NBA ligu. Omiljeni klubovi su mi Mančester junajted, Milano, LA Lejkersi, a za treći meč na dobrotvornom tiketu bira  duel SOSJEDAD – LEVANTE. Real bolje stoji na tabeli sa suficitom od 10 bodova. Međutim, bez šestorice povređenih igrača ulazi u meč. Sosijedad je savladao Alaves sa 4:0 da bi snagu pokazao odigravši nerešeno sa Junajtedom i madridskim Realom. Levante je sa 2:1 dobio poslednji okršaj sa Sosijedadom i ima bolji skor, 7:7:10.

“Ponovo odigravam tri plus”.

Evropsko prvenstvo iz 2011. Godine, održano u Beču, je Podraščaninu i dalje najlepši sportski događaj iz karijere. Tu atmosferu i ludnicu pred prepunim tribinama srpskih navijača nikad neće zaboraviti. U centru Evrope masa Srba i srpska reprezentacija koja osvaja zlatnu medalju. Nikada Marko neće zaboraviti finale protiv Italijana. U 20.15 počinje duel TOTENHEM – KRISTAL PALAS. Međusobni odnos glasi, 13:6:5, sa najubedljivijom pobedom “Pevaca” od 4:0. Poslednja dva međusobna duela okončana su sa 1:1. Totenhem ima višak od osam poena u odnosu na Palas koji bez osmorice igrača ulazi u meč. Oba kluba nisu doživela poraz na po tri poslednja meča, uz napomenu da su izabranici menadžera Murinja dobili tri utakmice sačuvavši svoju mrežu.

“Još jednom tri plus, za potencijalni dobitak 100.500 dinara”,zaključuje plemenito tipovanje naš zlatni odbojkaški reprezentativac koga upoznajemo sa društveno odgovornim poslovanjem kompanije MOZZART.

Napomenimo da je kompanija MOZZART, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 18.745.537 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu, svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Kompanija je donirala deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra. Poslednje akcije su donacije svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike kao i donacije kreveta za intenzivnu negu.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović i Radivoje Lale Bojičić.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.    

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja za pomoć u borbi i protiv ovisnosti “Biram život”, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!


tagovi

humanitarni tiketMarko Podraščanin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara