07. mart  2021. 08.58  | Izvor: Tanjug

Od sutra radovi na deonici petlja "Vrčin" - petlja "Umčari"

BEOGRAD -

Na auto-putu E-75, od sutra do 25. marta, od 8 do 16 časova, radiće se na obeležavanju oznaka na deonici petlja "Vrčin" - petlja "Umčari", saopštilo je JP "Putevi Srbije".

autoput

Od sutra do 12. marta radiće se desna ivična linija, iz smera Niš - Beograd, za saobraćaj će biti zatvorena vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Od 12. do 25. marta, radiće se leva ivična i razdelna linija, iz smera Niš - Beograd, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na putu Torak - Novi Itebej od sutra do 14. marta, od 7 do 17 časova,- radovi na redovnom održavanju, uz naizmeničnom propuštanje vozila.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima:

Šarena Bukva (Mačkov Kamen) - Stolice, preko Stolica

Loznica - Zajača - Šarena bukva - Mačkov kamen, preko Mačkovog kamena.

Na teritoriji Zaječara učestali odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima. Najviše ih ima na Đerdapskoj magistrali, kao i na klisuri Koretanac i prilazu Babinom Zubu, gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, koja obaveštava o odronima.

Prema informacijama Uprave granične policije u 08.00 časova, na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila.