0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

PREMIJER LIGA: Arsenal ispustio bodove u Barlniju, Vila i Vulfsi bez golova, Lester prekinuo lošu seriju! (VIDEO)

Objavljeno: 06.03.21 u 22:56

U današnjim utakmicama 27. kola Premijer lige nismo videli puno golova, ali su mečevi bili itekako zanimljivi. 

U prvom meču koji je počeo u 13:30 Arsenal je podelio bodove sa ekipom Barnlija, rezultat je bio 1:1. Poveli su gosti golom Obamejanga u 6. minutu na asistenciju Vilijana. Međutim, usledila je katastrofalna greška Granit Džake. Naime, on je u 39. minutu napucao Kris Vuda ispred svog gola, nakon čega je lopta završila iza leđa Lena.

 

Od 16h časova sastali su se Šefild Junajted i Sautempton. Činilo se kao da su popularne ‘oštrice’ ušle u svoj ritam i nagovestile da bi mogle da pomrse mnoge račune. Međutim ‘sveci’ su rutinski odigrali ovaj meč i na kraju slavili rezultatom 0:2. Kod prvog gola penal je skrivio Itan Ampadu, zbog čega je sankcionisan žutim kartonom, a Džejms Vord Prauz je rutinski postigao pogodak sa bele tačke. Drugi gol za Sautempton postigao je neverovatni Če Adams koji je postigao verovatno i gol karijere kada mu je lopta sela na drop šot malo van šesnaest metara.

 

U trećoj utakmici ove subote Aston Vila i Vulverhempton odigrali su bez golova. Možemo reći da je utakmica bila poprilično izjednačena, i jedni i drugi su imali prilike da postignu pogodak a posed lopte je na kraju prevagnuo za 1% na stranu gostiju.

Poslednja utakmica između Brajtona i Lestera pripala je gostujućim fudbalerima iako možda nisu bili bolji tim večeras. Fudbaleri Brajtona bili su agresivniji i konkretniji od početka, nisu davali puno prostora ‘lisicama’, međutim stvari su se preokrenule u drugom poluvremenu, Lester je uspeo da stane na noge i na kraju napravio preokret. Gol za Brajton postigao je najbolji igrač domaćih večeras Adam Lalana u 10 minutu. Golove za Lester postigli su Keleći Ihenačo u 62. minutu i Danijel Amarti na asistenciju Olbrajtona u 87. minutu. Brajtonu je ovo peta utakmica bez pobede, a Lester je prekinuo niz od pet utakmica bez trijumfa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter