1
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

HRVATI NAPALI IBRAHIMOVIĆA: Ona je zabavljala četnike u Vukovaru!

Objavljeno: 06.03.21 u 17:56

Hrvatskim medijima smeta srpska pevačica.

Izlazak Zlatana Ibrahimovića na scenu u Sanremu oduševio je ceo region, ili smo bar tako mislili. Hrvatski mediji su se vratili 30 godina u prošlost i tamo pronašli razlog za kritiku.

Upravo je Topčagićka uz Eru Ojdanića bila jedna od zabavljačica četnika i ostalih srpskih vojnika u Vukovaru, prenosi Večernji i potom dodaje:

Ipak, Ibrahimoviću, koji ima bosanskohercegovačke krvi u sebi, to nije smetalo. Možda za taj podatak ni ne zna. On se niz stepenice festivala do pozornice spustio uz veliki osmeh i u smokingu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Komšije su to tako videle, ali Nada Topčagić je oduševljena Ibrinim potezom. Ona navodi da je ovo vrhunac njene karijere.

– Morala sam piti bromazepame, uznemirilo me je, znate svi ko je Zlatan Ibrahimović. Ko je ta osoba, ceo svet ga voli, posebno sad, Sanremo, svi znamo kakav je to festival. Ali ‘Jutro je’ i Ibra, to je vrhunac moje karijere. Svako bi to poželeo da doživi – rekla je Nada Topčagić.

Podsećamo da je u Sanremu gost festivala takođe bio i Siniša Mihajlović. On je smišljao šale na račun švedskog fudbalera. Dotakao se i bolesti koja ga je zadesila, ali je takođe na kraju i zapevao!

0
0

1 Komentara

  1. Sta se ovi hrvatski novinari zale, nek peva sta ko hoce. Jutro je je jedna lepa pesma. A Nada nece valjda da peva neprijateljima, nego svojima. Hrvatski novinari sve stavise u isti lonac kao I uvek, za njih su svi srbi cetnici, I bebe od par meseci,i deca od od 2,3,4,5 godina, to su dokazali kroz svoju junacku povijest. Npr mozda je Ibrahimovic veliki covek trebao da peva nesto od Tompsona. Ja obozavam pesme Mise Kovaca, Olivera Dragojevica I sta bi trebalo, da me zovu ustasa. Dokle god se hrvati budu dodvoravali Vatikanu, bice Im sve gore I gore.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter