0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: FMP

JOVANOVIĆ PRED MEČ SA PARTIZANOM: ‘Mislim da imamo šanse za pobedu, jer nijedna ekipa nije nepobediva’

Objavljeno: 06.03.21 u 14:46

Zanimljiv duel u glavnom gradu Srbije!

U okviru 20. kola ABA lige, Partizan će dočekati Cibonu u Beogradu. Meč je zakazan za subotu od 19:00h. Pred gostovanje u Beogradu, oglasio se trener Cibone Vladimir Jovanović.  

-Krećemo na kratku turneju, gde prvo igramo abaligašku utakmicu Partizanom, pa odmah sutradan protiv Osijeka u gostima. Dve zahtevne i nezgodne utakmice. Nama je svaka važna. Spremamo se dobro i nadam se da ćemo pored svih problema koje trenutno imamo napraviti sve da odigramo dobru utakmicu. Nadamo se naravno najpovoljnijem ishodu-rekao je Jovanović za klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ: OBJAVLJENA JE LISTA NAJBIZARNIJIH STADIONA: Jedna od glavnih atrakcija se nalazi u Srbiji! (VIDEO)

Partizan je kvalitetna ekipa i neće biti lako. Iskreno, mislim da imamo šanse za pobedu, jer nijedna ekipa nije nepobediva. Oni su izgubili od Zadra i Trenta i biće motivisani, ali i mi smo takođe baš motivisani, jer se nismo pokazali u ove dve utakmice protiv Splita. Želimo to da ispravimo-zaključio je mladi trener.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter