ISPOVEST RUSKINJE ŠOKIRALA PLANETU: Zavela sam Mbapea dok je bio maloletan! Plašila sam se da će me optužiti za pedofiliju! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

STRAŠNO

ISPOVEST RUSKINJE ŠOKIRALA PLANETU: Zavela sam Mbapea dok je bio maloletan! Plašila sam se da će me optužiti za pedofiliju! (FOTO)

Fudbal -

Atraktivna ruska manekenka i voditeljka, ali i "plejboj" zečica, priznala je da je zavela francuskog fudbalera Kilijana Mbapea još dok on nije napunio 18 godina!

Ruskinja je za "Sport Ekspres" obelodanila da je bila imala aferu, sa tada još uvek maloletnim, Kilijanom Mbapeom.

Kilijan Mbape
foto: Profimedia

"Poljubila sam Mbapea i nisam znala da ima 17 godina. Tada smo oboje bili slobodni, ali kada sam shvatila da nije punoletan, pomislila sam u sebi: "Bože, optužiće me za pedofiliju." Taj odnos nije mogao da se razvije. Nije mi žao, jer imam dete i treba mi stabilnost u životu", otkrila je Viktorija šokantan detalj, a onda nastavila da priča o tome kako ona i dalje "brine o njemu".

"I dalje sam u kontaktu s njim. Brine me, talentovan je, a stalno se druži s Nejmarom. Možda je sada mlad, može da održi kondiciju, da pije i trči, ali s godinama se to menja. Da Nejmar nije toliko pio, danas bi bio velika zvezda Barselone", poručila je atraktivna Ruskinja i prozborila i koju o slavnom Brazilcu.

"On je sjajan čovek, ali ima problema. Jako voli žene, užasan je ženskaroš. Osetila sam to i na sebi. I u tom trenutku je imao devojku", opisala je Bonja Nejmara.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track