Peti Dženkins zbunila sve najavom nove Čudesne žene

Rediteljka Peti Dženkins najavila je da se planira snimanje spin-of filma "Wonder Woman", ali javnost je zbunjena koji tačno period će obuhvatati novi naslov.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 05.03.2021.

09:49

Peti Dženkins zbunila sve najavom nove Čudesne žene
Foto: Profimedia

Kako je rediteljka zamislila, ovaj film treba da obuhvati radnje i pre i posle dve priče o Čudesnoj ženi iz 2017. i 2020. godine, tako da se može reći da će ovaj spin-of biti i prikvel, ali i drugi deo već objavljenih naslova.

Glavno dešavanje u novom filmu biće vezano za magično ostrvo kojim vladaju Amazonke. Čudesna žena Dijana napustila je ostrvo da bi u našem svetu postala to što jeste, a ostale Amazonke dobiće svoje doživljaje u novom filmu, u kom će biti objašnjeno i njihovo poreklo. Hronološki, događaji u novom filmu dešavaće se negde između onih opisanih u Wonder Woman 1984 i onih u još nesnimljenom trećem nastavku, koji bi, takođe, trebalo da režira Dženkins.

Franšiza o Čudesnoj ženi trebalo bi da ima četiri filma, od kojih ostaju dva da se snime.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: