Читај ми!

Gajić: Posebna čast je kad vas Piksi pozove u reprezentaciju

Defanzivac Crvene zvezde Milan Gajić bio je prijatno inenađen što se našao na spisku selekotora Dragana Stojkovića za utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine i istakao da je time posebno počastvovan. Gajić se prisetio svojih dosadašnjih nastupa za mlađe selekcije izrazivši uverenje da će poravdati ukazano poverenje.

Momak rođen u Vukovaru je od početka sezone 2020/21 odigrao 34 utakmice, od toga 22 u nacionalnom prvenstvu i postigao jedan gol na gostovanju Vojvodini u Novom Sadu, jedanaest nastupa u evropskim duelima i jedan u Kupu Srbije.

"Presrećan sam i velika mi je čast što sam ponovo dobio poziv za nacionalni tim Srbije. Svaki igrač se potajno nada da će biti pozvan u reprezentaciju i to je za mene jedna radosna vest", rekao je desni bek Crvene zvezde Milan Gajić.

"Zahvalio bih se selektoru Stojkoviću na ukazanom poverenju. Radi se o legendi Crvene zvezde i srpskog fudbala, tako da je dodatna čast dobiti njegov poziv. Želeo bih da zajedno zacrtamo ciljeve i radimo na njihovom ostvarenju u narednom periodu", izjavio je Gajić za klupski sajt.
Posebnu pažnju Milan Gajić skrenuo je na utakmici protiv Slovana u grupnoj fazi Lige Evrope kada je uspeo da se upiše u listu strelaca i pomogne svom timu da dođe do ubedljive pobede u evropskom takmičenju.
Član šampionskog tima sa Novog Zelanda podsetio je da je u mlađim kategorijama igrao i na Evropskom i na Svetskom prvenstvu.

"Osvojio sam Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu, tako da znam kako je igrati na velikim takmičenjima. Naravno znatno je veća odgovornost igrati za „A" selekciju, ali cilj je isti. Već u martu nas očekuju tri kvalifikacione utakmice. Treba se spremati korak po korak i težiti zacrtanom cilju, a to je plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru", istakao je Gajić.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво