clear sky
3°C
20.04.2024.
Beograd
eur
117.1474
usd
110.1009
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

KOBASICA, SIR, KAČKAVALJ! Pripremite NAJUKUSNIJI RECEPT za VEČERU iz BAKINE kuhinje! (VIDEO)

05.03.2021. 18:07
Piše:
Srbija Danas
recept
recept / Izvor: Foto: Youtube printscreen/Jelajelena Petrovic
Brzo i veoma hranljivo!

Ukoliko vam je nestalo inspiracije, predstavljamo vam izuzetno ukusan i brz recept iz bakine kuhinje, sastojci garantuju da ćete uživati u ovom jelu. 

Prošetala ULICOM, a SVI se OKREĆU za NJOM! Pevačica na pragu pete decenije IZGLEDA kao TINEJDŽERKA!

Prošetala ULICOM, a SVI se OKREĆU za NJOM! Pevačica na pragu pete decenije IZGLEDA kao TINEJDŽERKA!

Smanji rizik OBOLEVANJA OD RAKA i pročisti pluća: Ove namirnice ČISTE organizam od NIKOTINA i toksina

Smanji rizik OBOLEVANJA OD RAKA i pročisti pluća: Ove namirnice ČISTE organizam od NIKOTINA i toksina

 

Potrebno je:

  • 300 gr testenine 
  • 2 jaja
  • 200 gr sira tvrđeg
  • 200 ml kiselog mleka
  • 50 gr suvih kobasica
  • malo ulja
  • kačkavalja
  • peršunov list

recept
recept / Izvor: Foto: Youtube printscreen/Jelajelena Petrovic

Priprema

Skuvati testeninu ne baš sasvim ocediti je. U činiju razmutiti jaja, dodati kiselo meleko, kockice kobasica, 50 gr kačkavalja rendanog i izmrvljen sir. Dodati nekoliko kašika maslinovog ulja i malo soli. Na kraju ubaciti seckan peršun i mleven biber. Izjednačiti.

 Tepsiju podmazati uljem i sipati testeninu i malo je poravnatii.  Preko testenine   sipati spremljen nadev pa protresti da dođe između testenine. Odozgo dodati malo još mrvljenog sira i rendanog kačkavalja.

 Peći u rerni na 220 stepeni oko 30 min. Prijatno!

Ceo bakin recept pogledajte na videu u prilogu. 

 

Piše:
Srbija Danas
05.03.2021. 18:07