Zatišje pred uragan: Da li će "Loco loco" ipak pasti na popravnom?

Na ovogodišnjoj Evroviziji Srbiju će predstavljati trio Hurricane sa pesmom "Loco loco", a tizer spota za ovu numeru izazvao je gomilu negativnih komentara.

Život

Izvor: B92

Petak, 05.03.2021.

16:30

Zatišje pred uragan: Da li će
Foto: e-stock/caslav vukojicic

Iako su mnogi komentarisali kako je reditelja spota Dejana Milićevića "pregazilo vreme" kada su videli kako su stilizovane članice Hurricane - Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, ali i kako je ceo spot urađen, ipak se poneki i raduju premijeri spota pesme koje će predstavljati našu zemlju na jednom od najvećih muzičkih takmičenja na svetu.

"Srećan nam Srbija/Hurricane dan", rekao je jedan tviteraš, objavivši sliku zastave Republike Srbije i fotografiju devojaka iz ove muzičke grupe.

Uragan loših komentara na spot za pesmu Evrovizije: "Mi ovo plaćamo", "Dejan Milićević na robiju" Jedan korisnik se našalio, objavivši sliku dr Predraga Kona i pune ulice ljudi i poredeći ih sa Dejanom Milićevićem i devojkama iz grupe. Drugi duhoviti tviteraš objasnio je kako je napravljen ovaj spot koristeći svoje video-montažerske sposobnosti. Ali ni poznate ličnosti nisu ostale tihe na izgled "Uraganki", pa je pevačica Jelena Karleuša navela na svom Instagram profilu da "ima neodoljivu ptrebu da im ona lično radi stajling sledeći put" uz fotografiju proba koje je pevačica imala sa grupom pred njen onlajn koncert.

Jedan tviteraš je objavio ovu fotografiju, rekavši "Karleuša i Dejan Milićević u kombinaciji i zvanično smo poslednji na Evroviziji". Na jednoj konverzaciji raspravljalo se o Moldaviji kao pobednici na ovogodišnjem Evrosongu.

"Pojedini fanovi od Hurricane namerno pljuju ovu što predstavlja Moldaviju misleći da nesto postižu time", rekao je jedan korisnik, a drugi mu je odgovorio:

"Ti fanovi od grupe kojoj je Dejan Milićević radio spot od dva dinara za Evrosong aposlutno nemaju prava glasa". Poneki i dalje nisu oduševljeni činjenicom da je poznati reditelj koji je decenijama zaslužan za većinu spotova domaćih pevača i pevačica sada radi spot za Evrosong.

"Ti stvarno misliš da bih ja hajpovao nešto u čemu je umešane prste imao Milićević", rekao je jedan korisnik ove društvene mreže. Muziku za ovogodišnju takmičarsku pesmu "Loco loco" pisao je Nemanja Antonić, koji je bio odgovoran i za kompoziciju nesuđene prošlogodišnje evrovizijske pesme Hasta la vista, za tekst se pobrinula jedna od članica "Uraganki" Sanja Vučić. Zajedno sa pesmom biće prezentovan i spot, a koreografiju za spot i evrovizijski nastup je osmislila Staša Novaković iz plesnog sastava "Dance Factory", koja je već sarađivala sa jednom od članica Sanjom Vučić za njeno prvo evrovizijsko pojavljivanje 2016. godine, kao i sa Tijanom Bogićević 2017, navodi se na zvamničnom portalu takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: