(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Gomeljski: Kriza CSKA nije privremena, već je sistemska

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.03.21. | 16:47

CSKA: Čim pišu o nama, znači da smo živi

Velika kriza već izvesno vreme trese CSKA, jedan, ako ne i najbolji evropski klub u ovoj deceniji. Nova potvrda stigla je iz Istanbula gde je Anadolu Efes ponizio Moskovljane (100:70) kojima je ovo najteži poraz u modernoj istoriji Evrolige.

Izabrane vesti

"Umoran sam od izgovora mog voljenog tima. Nivo igre Efesa trenutno je neuporedivo veći od CSKA. Ova kriza za nije privremena, već sistemska. Potrebne su hitne i oštre mere za oživljavanje kluba. Promene su potrebne i na klupi i na terenu", napisao je na svom sajtu Vladimir Gomeljski, sin legendarnog sovjetskog trenera Aleksandra Gomljskog, koji je svojevremeno igrao za CSKA, a već dugi niz godina je čuveni komentator.

Nije se zadržao samo na ovim rečima.

"Ovaj poraz (od Efesa) bio je udarac na ponos ekipe, trenera, uprave. Ne možete sedeti i čekati da se sve samo od sebe reši. Beskičmenost i nedostatak volje čitavog tima deprimiraju najviše od svega", nastavio je Gomeljski sa "paljbom".

Nije dugo trebalo Crvenoj armiji da uzvrati.

"Vladimir je dugogodišnji navijač CSKA, razumemo njegova osećanja. Ali treba napomenuti da on nije u situaciji, niti ima pouzdane informacije o procesima koji se odvijaju u klubu i teško nam je da razumemo na čemu se zasnivaju njegove procene i preporuke. Nemamo priliku da pratimo sve komentare i, štaviše, da se raspravljamo. Kao što je Aleksandar Gomeljski voleo da kaže: Ako ste se probudili ujutro i u novinama nema ni reči o vama, onda ste mrtvi. One pišu o nama, što znači da smo živi", navedeno je u saopštenju CSKA.


tagovi

EvroligaKK CSKA MoskvaAnadolu Efes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara