0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Cibona/Zeljko Baksaj

‘NADAMO SE NAJPOVOLJNIJEM ISHODU’: Jovanović veruje u dobro izdanje Cibone protiv Partizana

Objavljeno: 05.03.21 u 15:55

U ABA klasiku košarkaši Cibone gostuju Partizanu.

Cibona ovaj meč dočekuje s 10. pozicije i 17 pobeda i šest poraza, dok je Partizan na 7. mestu s sedam pobeda i 11 poraza.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Trener tima iz Zagreba Vladimir Jovanović pred utakmicu 20. kola ABA lige je istakao da se nada da će njegov tim odigrati dobar meč protiv crno-belih.

– Krećemo na kratku turneju, gde prvo igramo abaligašku utakmicu Partizanom, pa odmah sutradan protiv Osijeka u gostima. Dve zahtevne i nezgodne utakmice. Nama je svaka važna. Spremamo se dobro i nadam se da ćemo pored svih problema koje trenutno imamo napraviti sve da odigramo dobru utakmicu. Nadamo se naravno najpovoljnijem ishodu, rekao je Jovanović.

FOTO: Cibona/Zeljko Baksaj

Kapiten Cibone Roko Prkačin očekuje težak meč protiv crno-belih.

– Partizan je kvalitetna ekipa i neće biti lako. Iskreno, mislim da imamo šanse za pobedu, jer nijedna ekipa nije nepobediva. Oni su izgubili od Zadra i Trenta i biće motivisani, ali i mi smo takođe baš motivisani, jer se nismo pokazali u ove dve utakmice protiv Splita. Želimo to da ispravimo, rekao je Prkačin.

Meč između košarkaša Partizana i Cibone igra se u subotu od 19 sati u Beogradu u hali ‘Ranko Žeravica’.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter