Magazin

Siniša nakon najvažnije životne pobede živi punim plućima: Sa Ibrahimovićem zapevao na Sanremu (VIDEO)

Fudbalski poznavaoci odavno znaju za veliko prijateljstvo između Siniše Mihajlovića i Zlatana Ibrahimovića. Njih dvojica bili su specijalni gosti na ovogodišnjem Sanremo festivalu, a zajedno sa voditeljskim tandemom otpevali su i pesmu grupe „Nomadi“ iz 1972. godine.

Nekadašnji saigrači su sada veliki prijatelji, a Miha je čak želeo da dovede Ibru u Bolonju, ali mu nije uspelo. Sanremo je bio lep povod da se ponovo sretnu i vrate osmeh Italiji u doba pandemije koronavirusa, piše Nova.rs.

Prisetili su se incidenta na italijasnkom fudbalskom derbiju koji je bio prekretnica u njihovom odnosu.

– Bilo je to na meču Juventusa i Intera. Kako se završilo, ne znam, ali moraš da provociraš Ibru i ne smeš da mu dozvoliš da igra najbolje. Udario me je glavom i isključen je, želeo sam da mu uzvratim. Pokazujemo tu privrženost glavama – našalio se Siniša.

Ibrahimović je ubrzo zamenio klupske boje transferom u ekipu Intera.

– Pitao sam Manćinija da li je sa Sinišom sve u redu. I kada je bio pomoćni trener, videlo se da može da postane prvi trener. Uvek je dolazio prvi na treninge, uzimao je slobodnjake kao drugi penale – pohvalio je Zlatan svog prijatelja, a onda mu odao priznanje za hrabrost u borbi protiv leukemije.

– Kada sam čuo, nisam imao snage da pozovem. Nisam mogao da pričam, zapravo je Miha bio taj koji mi je dao snagu. Dao mi je nadu. Želeo sam da mu pomognem kako je god moguće – rekao je Ibrahimović, a prenela je Nova.rs.

Oni su se odlično zabavili na sceni iako se njihove glasovne sposobnosti ne mogu porediti sa fantastičnim fudbalskim talentom.

Sanremo 2021. otvorio je duet Zlatana Ibrahimovića i Nade Topčagić (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

30 Shares
Share via
Copy link