Udruženje građana BEV započelo akciju protiv korupcije

Lokalne vesti - Petak 05.03.2021 - 10:33

Udruženje građana “Borino i evropsko Vranje” započelo je akciju borbe protiv korupcije.

FOTO: FB FOTO: FB

Na osnovu istraživanja oni su došli do zaključka da protivzakonitih odnosa ima u svim društvenim sferama.

Na osnovu istraživanja na temu “Fenomen i problem korupcije u društvu” došli su su do zaključka da je od ovakve vrste zloupotreba i neetičkog ponašanja zaposlenih prema korisnicima trenutno najugroženiji sistem zdravstvenih usluga.


Trenutno rade na tome da što više građana koji bi podelili sa njima iskustvo koje su doživeli u vezi sa korupcijom u gradu, uključe u kampanju, a plan je da, kada prikupe dovoljno podataka, krenu sa delovanjom.

Ideja je da u daljem istraživanju i aktivnostima usmernim na reševanje sličnih problema, uključe građane u smislu deljenja ličnog iskustva ili stručne pomoći i saradnje, kako bi se takve pojave rešile u budućnosti.

Svi koji su bili svedoci korupcije, koji su žrtve ove društvene pojave mogu da im pišu na office@bev.rs, na društvenim mrežama, u komentarima ili anonimno.



 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: