Читај ми!

Bjelica blizu dabl-dabla, Portland u finišu slomio otpor Sakramenta

Košarkaši Portland trejlblejzersa pobedili su Sakramento u neizvesnom meču sa 123:119, a srpski igrač Nemanja Bjelica odigrao je dobar meč i bio nadomak dabl-dabla.

Portland je na svom terenu meč rešio u samom finišu, pošto je prethodno viđena velika borba tokom 48 minuta.

Ekipe su se nekoliko puta smenjivale u vođstvu, pre nego što je domaći tim uspeo da povede nekoliko minuta pre kraja i privede meč kraju.

Bjelica je na parketu proveo skoro 27 minuta i za to vreme postigao 12 poena (5-12 iz igre, 2-3 trojke), a nedostajao mu je samo jedan skok za dabl-dabl.

Kingsi su odlično parirali favorizovanom Portlandu, iako su imali samo osmoricu igrača u rotaciji. Sedmorica njih završila su sa dvocifrenim učinkom, a najefikasniji je bio Diaron Foks sa 32 poena.

Trejlblejzerse je do trijumfa vodio ko drugi do Demijan Lilard koji je utakmicu završio sa 44 poena, ali je imao ogromnu pomoć u Enesu Kanteru. Turski košarkaš je dominirao pod obručima i pored 22 poena, uhvatio čak 21 loptu.

Portland je nakon ovog trijumfa peti na Zapadu sa učinkom 21-14, dok je Sakramento tek 13. sa 14 pobeda i 22 neuspeha.

Najbolji igrači svih ekipa, među kojima je i Nikola Jokića kojeg je Lebron Džejms birao u svoju ekipu, sada se sela u Atlantu gde će biti organizovan Ol-star vikend. 

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво